ΑΕΛ/"Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας- Πλάνο τριετίας"

ΑΕΛ/"Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας- Πλάνο τριετίας"

Το καλαθοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ συγχαίρει τον Κεραυνό για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και εκφράζει ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Καταρχάς ως ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, θέλουμε να συγχαρούμε τον Κεραυνό για την κατάκτηση του Super Cup καθώς και να τον ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία που έλαβε η ομάδα μας. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική απέναντι στον Κεραυνό Στροβόλου, και προσπάθησε για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Ως Διοίκηση έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας για να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο τριετίας που έχει καταρτιστεί με στόχο να μεταμορφώσει την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ.

Πλέον, εφτασε η ώρα να μιλήσει ο μεγάλος κόσμος της ΑΕΛ! Σας ζητάμε να δίνετε την δική σας παράσταση σε κάθε παιχνίδι στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα. Προμηθευτείτε από την σελίδα μας www.ael-bc.com το εισιτήριο διαρκείας σας και γίνετε αρωγοί στην προσπαθειά μας να μεταμορφώσουμε την ΑΕΛ. Ραντεβού στις 15 Οκτωβρίου, στο Νίκος Σολομωνίδης! Να είστε εκεί!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ