Η PAYABL EKA AEΛ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή Χαράλαμπο Δημητρίου.
Αναλυτικά:
𝝨𝝪𝝢𝝖𝝭𝝜 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝞𝝖𝝨 𝝡𝝚 𝝬𝝖𝝦𝝖𝝠𝝖𝝡𝝥𝝤 𝝙𝝜𝝡𝝜𝝩𝝦𝝞𝝤𝝪
Η PAYABL EKA AEΛ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή Χαράλαμπο Δημητρίου για 2+1 χρόνια μέχρι το 2027.
Ο Χαράλαμπος Δημητρίου είναι 23 ετών (23/07/2001), ύψους 1.87 και αγωνίζεται στην θέση του Shooting Guard. Ο Χαράλαμπος Δημητρίου αναδείχθηκε από την ακαδημία του Άτλαντα Πάφου και το 2019 αγωνιστήκε για πρώτη φορά επαγγελματικά όπου και σημείωσε μέσο όρο 6.0 πόντους ανα αγώνα, με ποσοστά ευστόχιας 32.8% στα δίποντα και 26.7% στα τρίποντα, δίνοντας 1.3 ασσίστς και παίρνοντας 2.5 ρίμπαουντ σε 21 αγώνες , με μέσο όρο συμμετοχής 21.8 λεπτά
στα πλαίσια της OΠΑΠ Basket League.
Nα σημειωθεί πως ο Χαράλαμπος ήταν και σημαντικό μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-18 την περίοδο 2017-2019. Το 2021, αφού είχε ένα σύντομο πέρασμα από τις Η.Π.Α και συγκεκριμένα αγωνιζόμενος με το κόλλεγιο Central Pointe, υπέγραψε με την Χ.Α.Ν.Θ η οποία συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα Β’Εθνικής και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ΜΕΝΤ η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο Δημητρίου στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ
