Νέος χορηγός για την ΑΕΛ

Νέος χορηγός για την ΑΕΛ

Ανακοίνωσε νέο χορηγό η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ... 

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρεία Pharmavital Cyprus Ltd

🙏H PharmaVital Cyprus  θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων υποστηριχτών της ομάδας μας (Official Supporter) για την αγωνιστική περίοδο ‪2022-2023‬.

✍Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Pharmavital Cyprus Ltd από το 2018, αντιπροσωπεύει την μητρική εταιρεία PharmaVital GmbH Γερμανίας, η οποία δραστηριοποιείται απο το 2009 ως παραγωγός, προμηθευτής - φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. 
Τα προϊόντα της Pharmavital ήδη υπάρχουν σε περισσότερα από 10.000 φαρμακεία στη Γερμανία και στο εξωτερικό. Οι αυστηροί έλεγχοι, και οι ασυμβίβαστες διαδικασίες παραγωγής εγγυώνται το αποτέλεσμα στην ποιότητα. Η PharmaVital προσφέρει φαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.
Μέσα από την ιστοσελίδα της Pharmavital https://www.pharmavital.de αλλά και τη σελίδα της Pharmavital Cyprus Ltd στο Facebook μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα σχετικά με την υγεία, την ομορφια, την άθληση και ενδυνάμωση του ανθρώπινου σώματος.
Καλωσορίζουμε Pharmavital Cyprus Ltd στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ , και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια και να αποφέρει πολλές επιτυχίες.#aelbc  #pharmavital #TheQueen 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ