Η Αναγέννηση Γερμασόγειας παρουσίασε χθες το βράδυ στο πάρκο «Γλαύκος Κληρίδης» την γυναικεία ομάδα της που μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Στον χώρο της εκδήλωσης έδωσαν το παρών τους οι χορηγοί της ομάδας, όπως και τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας. αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση έχει πάνω από 120 παιδιά στις ακαδημίες της.
Στην δήλωση του ο πρόεδρος της ομάδας, Χριστάκης Κιτρομιλίδης, αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας και τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, έδωσε υπόσχεση ότι η Αναγέννηση Γερμασόγειας θα πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και θα προσπαθεί για την κατάκτηση τροπαίων. «Ότι βλέπετε εδώ απόψε είναι μια προσπάθεια πολλών ετών από εμένα και τους συνεργάτες μου. Να είσαστε σίγουροι ότι κάθε χρόνο θα είμαστε εδώ» ήταν η καταληκτική του δήλωση.
Ακολουθεί σε βίντεο δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας Ηρακλή Πιττάκα όπως και φωτογραφικό υλικό.
Εδώ το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό: