ΚΟΥΝΑΣ... "Στην Κερκίδα" - “Αν θέλουμε τετράδα όλα τα παιχνίδια είναι τελικός”

ΚΟΥΝΑΣ... "Στην Κερκίδα" - “Αν θέλουμε τετράδα όλα τα παιχνίδια είναι τελικός”

Ο Βασίλης Κούνας, καλαθοσφαριστής του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην εκπομπή μας, “Στην Κερκίδα” και στον Άρη Κυριάκου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και η καλαθόσφαιρα με την πανδημία αλλά και για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα…

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Για τις δυσκολίες με την πανδημία... “Οι συνθήκες της ζωής είναι παράξενες πλέον. Έχει αλλάξει γενικότερα η ζωή και αυτό δεν θα άφηνε ανεπηρέαστη την καλαθόσφαιρα. Είναι περίεργο το πρωτάθλημα, τα κρούσματα αυξάνονται στις ομάδες, ακυρώνονται παιχνίδια, χρονικά πλαίσια. Επηρεάζονται παίκτες και ομάδες. Με αυτές τις συνθήκες πρέπει να συμβιβαστούμε. Ο κορωνοιός παίρνει πολύ πίσω τον αθλητισμό. Μπαίνουν παίκτες κατευθείαν χωρίς προπόνηση κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού. Επηρεάζει τις προπονήσεις κάθε ομάδας”.

Για τον στόχο της ομάδας… “Ο στόχος αρχικά είναι να μπούμε στην τετράδα. Μπαίνουμε στον τρίτο γύρο που είναι ο πιο δύσκολος. Πρωταρχικός στόχος τρίτη ή τέταρτη θέση. Δεν είναι στα χέρια τα δικά μας γιατί πρέπει να γίνει κάποιος συνδυασμός αποτελεσμάτων. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εκτός από τον κορωνοιό είχαμε και τα διοικητικά προβλήματα του καλοκαιριού. Μας πήρε πολύ πίσω. Μπήκαμε κατευθείαν χωρίς προετοιμασία. Επιλογές ξένων την τελευταία στιγμή. Αυτό έφερε κακά αποτελέσματα στην αρχή και αυτό έφερε την ομάδα στην 5η θέση που δεν της αρμόζει”.

Για τη νίκη με ΑΕΛ… “Κερδίσαμε την ΑΕΛ την Κυριακή σχετικά εύκολα. Τώρα όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Αν θέλουμε να ελπίζουμε για τετράδα όλα τα παιχνίδια είναι τελικός. Δεν υπάρχει επιλογή παιχνιδιών”.

δφδφγ