ΘΥΡΑ 1: "Οι αναμνήσεις ξυπνούν, τα τσιμέντα τρίζουν!"

ΘΥΡΑ 1: "Οι αναμνήσεις ξυπνούν, τα τσιμέντα τρίζουν!"

Ανακοίνωση-κάλεσμα από την ΘΥΡΑ 1 ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ κόντρα στην Ανόρθωση:

*** Για ευνόητους λόγους αφαιρέθηκαν ορισμένες αναφορές.

"Το καλαθοσφαιρικό τμήμα του ΘΡΥΛΟΥ μετά από τεράστιες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, φέτος υπό την διαχείριση του σωματείου καταφέρνει να ξαναβάλει γερές βάσεις για το μέλλον και βρίσκεται πλέον στην διεκδίκηση του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί στα play-off με ***********

Η φετινή χρονιά παρόλο που στην αρχή φάνηκε να ξεκινάει πολύ δύσκολα, οι καλαθοσφαιριστές μας έδειξαν ήθος, πάθος, θέληση και χαρακτήρα τιμώντας το ιερό έμβλημα του ΘΡΥΛΟΥ με κάθε κόστος και αυτό άλλωστε είναι και που ζητάμε από τον καθένα που αγωνίζεται με το σήμα του ΘΡΥΛΟΥ στην καρδιά. 

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός κυπέλλου του final four απέναντι στους ***************** στις 15:30 στο στάδιο Ελευθερία στην λευκωσία.

Εισιτήρια πωλούνται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://shop.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=4167.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο 19:00-21:00.

Καλούμε τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ όπως εξαφανίσει τα εισιτήρια που έχει στην κατοχή της η ομάδα μας. Κατηφορίζουμε ΟΛΟΙ μαζί ξανά στην ******************* για ακόμη μια γαλανόλευκη εκδρομή. Οι αναμνήσεις ξυπνούν, τα τσιμέντα τρίζουν, τα λάβαρα μας κυματίζουν περήφανα και Η ΦΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Υ.Γ. Πληροφορίες για ώρες και σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν αργότερα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε τώρα είναι πως ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ..

Υ.Γ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ".