Γιανναράς: "Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική στιγμή αυτή του κοινού Eθνικού Ύμνου"

Γιανναράς: "Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική στιγμή αυτή του κοινού Eθνικού Ύμνου"

Ο Παναγιώτης Γιανναράς στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Κύπρου από την Ελλάδα στάθηκε στην πορεία της προετοιμασίας για την ομάδα του ενώ μίλησε για την έντονη συναισθηματική στιγμή την ώρα του Εθνικού Ύμνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, γιατί είμαστε μαζί πολύ λίγες μέρες. Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ για μας και με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο ήμασταν αρκετά αντγωνιστικολι. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, δεδομένου ότι απουσίασαν πολλά παιδιά, ουσιαστικά έλειπε η βασική πεντάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Όμως όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τα παιδιά προσπαθούν να αφομοιώσουν όσα πράγματα δουλεύουμε Τώρα κοιτάζουμε το ματς με την Αυστρία που είναι σημαντικό, αλλά δεν κοιτάμε μόνο το προσεχές ματς, θέλουμε να δώσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, όπως τα ριμπάουντ.

Στο επίσημο ματς θα έχουμε την επιστροφή του Φίλιππου Τίγκα. Ήταν πολύ έντονη συναισθηματική στιγμή αυτή του κοινού εθνικού ύμνου. Είμαστε κοινό έθνος. Ήταν τιμή και χαρά μας να ζήσουμε αυτή τη στιγμή».