Ο Κεραυνός Στροβόλου ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν...
"
Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία για τη σεζόν 2025-2026!
Η ομάδα μας μπήκε σε ρυθμούς νέας χρονιάς, με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση να πραγματοποιείται στο Στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας».
Παρόντες στην πρώτη συνάντηση ήταν και τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας:
Brandon Huntley‑Hatfield
Donovan Jackson
Γιώργος Τρετιάκοβ
Camryn Weston
Μιχαήλ Καραγιάννης
Το παρών έδωσαν και δύο νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο:
Ο Γιάννης Καμπούρης, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό team της Ανδρικής Ομάδας, ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του νέου μας προπονητή Γιάννη Δαμαλή.
Αν και η προπόνηση έγινε με απουσίες, λόγω της συμμετοχής των 6 διεθνών παικτών μας στην προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου Ανδρών ενόψει του FIBA EuroBasket 2025 (28/08–04/09, Λεμεσός), το κλίμα ήταν αισιόδοξο και δυναμικό.
Δυστυχώς, δεν ήταν παρόντες δύο άνθρωποι-πυλώνες της καθημερινότητας του Κεραυνού: ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Ανδρέας Κυπριανού, και ο Διευθυντής Σταδίου, Άκης Γρηγορίου, οι οποίοι κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα από τις 20 Ιουλίου 2025.
Η σκέψη όλων μας είναι διαρκώς μαζί τους και με τις οικογένειές τους.
![]()
Η σεζόν ξεκίνησε με αποφασιστικότητα, προσήλωση και ενέργεια.¨"
Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής SUPER MONDAY για τη νέα σεζόν με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου: