Συνάντηση ΚΟΚ με ηγεσίες κομμάτων

Close
Συνάντηση ΚΟΚ με ηγεσίες κομμάτων

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) και του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) συναντήσεις ανάμεσα στην ηγεσία των δύο κομμάτων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα. Η ΚΟΚ εκπροσωπήθηκε στις δύο συναντήσεις από τον πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, τους δύο αντιπρόεδρους, Στέλιο Μαρκίδη και Μάρκο Κληρίδη, και τον Γενικό Διευθυντή, Άθω Αντωνίου.

Η πρώτη συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος, με τον πρόεδρο, Νικόλα Παπαδόπουλο και τον Ανδρέα Βασιλείου, πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ. Αργότερα ακολούθησε η συνάντηση στον Δημοκρατικό Συναγερμό, με τον πρόεδρο, Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Διευθυντή του γραφείου του προέδρου, Γιώργο Γεωργίου.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις της ΚΟΚ, από την ημέρα όπου ξεκίνησε την θητεία του το νυν Διοικητικό Συμβούλιο, τόσο στο επίπεδο των τοπικών διοργανώσεων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Παράλληλα αναλύθηκε η εξωτερική πολιτική που ακολουθείται εκ μέρους της ΚΟΚ, καθώς και οι συνεργασίες με άλλες εθνικές ομοσπονδίες.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον προϋπολογισμό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όσο αφορά τα χρήματα που δίνονται ως χορηγία στην ΚΟΚ εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ