Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Close
Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Ενημέρωση από την Ομόνοια για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΣΟΛ....

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (18/10 – 25/10) τα πέντε από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 22:00 θα αγωνιστεί απέναντι στη Βασιλεία εκτός έδρας για τους ομίλους Europa Conference League, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (19:00) θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο».

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη στις 19:30 υποδέχεται το ΘΟΪ Αυγόρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό του «Αγίου Χρυσοστόμου».

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αραράτ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Μελκονιάν και θα αρχίσει στις 19:30.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Απόψε υποδέχεται την ΕΝΠ στις 19:30 και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΘΑ.