Καλεσμένος στην εκπομπή "Στην Κερκίδα", της Digital TV, ήταν ο πρωταθλητής μας στην δισκοβολία, Απόστολος Παρέλλης, μιλώντας για την φετινή σεζόν, για τις δυσκολίες της, αλλά και για τον μεγάλο του στόχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αναλυτικά τα όσα ανάφερε:
"Ήταν πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Όχι μόνο για μένα, για όλους, λόγω της πανδημίας. Δυσκολευτήκαμε στην προπόνηση του Χειμώνα να βγάλουμε την σωστή προετοιμασία. Εκεί υπήρξε ένας τραυματισμός και με πήρε λίγο πίσω."
"Μετά τον τελευταίο μου αγώνα που βοήθησα την Κυπρο να βγει κατηγορία, άρχισα μία προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο αγώνα. Ο στόχος μου εξ αρχής ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες."
"Το πιο δύσκολο για μένα ήταν που δεν μπόρεσα να κάνω την προετοιμασία στην Νότια Αφρική που κάνω κάθε χρόνο τον Χειμώνα. Για 3-4 εβδομάδες κάνω την προετοιμασία μου εκεί. Αυτό με κράτησε πίσω. Είχαμε δυσκολίες και στο άνοιγμα-κλείσιμο των γηπέδων."
"Είχαμε ένα μεγάλο κενό από την αρχή της πανδημίας. Από την προπόνηση βλέπω πως επανέρχομαι μέρα με την μέρα. Έχω ακόμα αρκετές μέρες μπροστά μου για να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος στο Τόκιο. Είναι ο μεγάλος μου στόχος και η μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια".
"Ελπίζω να είμαι έτοιμος και να δώσω το 100%. Δυστυχώς ήταν μεγάλο το κενό και αν με ρωτούσες πέρσι η βλέψη μου θα ήταν πολύ διαφορετική. Στοχεύω να είμαι υγιής και να διεκδικήσω μία θέση στον τελικό και από εκεί και πέρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό."
"Κάποιοι πηγαίνουν για την συμμετοχή, κάποιοι πηγαίνουν για άλλους στόχους. Καλή επιτυχία σε όλους."