ΑΕΚ για ΚΟΠΕ: "Δεν έχουμε λάβει καμία γραπτή απάντηση στα ερωτήματα μας"

ΑΕΚ για ΚΟΠΕ: "Δεν έχουμε λάβει καμία γραπτή απάντηση στα ερωτήματα μας"

Νεότερη ανακοίνωση εξέδωσε η πετοσφαιρική ΑΕΚ σε σχέση με την αναβολή του αγώνα πετόσφαιρας γυναικών μεταξύ ΘΟΪ Αυγόρου - Αναγέννησης Δερύνειας (εδώ η χθεσινή ανακοίνωση):

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος, σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Ομάδας ότι ακόμα και τώρα σχεδόν 30 ώρες μετά την επιστολή που στάλθηκε προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας (ΚΟΠΕ) δεν έχει λάβει καμία γραπτή απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν και για τα οποία ζητήσαμε γραπτή απάντηση.                                                            
Η Ομοσπονδία προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο του Τμήματος τηλεφωνικά λαμβάνοντας το μήνυμα ότι η οποιαδήποτε απάντηση / ενημέρωση  να σταλεί εγγράφως ως και η απαίτηση μας στην επιστολή μας στις 07:04 της Πέμπτης 23/3/2023.                                                                                            

Καλούμε τον κόσμο της Ομάδας μας όπως την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 20:00 να σπρώξει την Τεχνική Ηγεσία και τις Κοπέλες μας στο πολυπόθητο τρίποντο (νίκη με 3-0 ή 3-1) απέναντι στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Δερύνειας που θα τη φέρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.                                                                                             

Τέλος ενημερώνουμε άπαντες ότι το Δ.Σ.του Τμήματος έχει ως μοναδικό σκοπό την προστασία των συμφερόντων του Σωματείου, της Τεχνικής Ηγεσίας και των Αθλητριών του πάντοτε μέσα στα πλαίσια του Ευ Αγωνίζεσθαι. Έχουμε μάθει να δεχόμαστε και την ήττα, έχουμε μάθει να συγχαίρουμε τον αντίπαλο, έτσι λειτουργούσαμε ανέκαθεν και έτσι θα συνεχίσουμε".