Μ.ΚΡΑΣΙΑΣ στο KERKIDA: "Δύο σενάρια για τον πρωταθλητή/Δεν θα υπάρξουν κυπελλούχοι"

Close
Μ.ΚΡΑΣΙΑΣ στο KERKIDA: "Δύο σενάρια για τον πρωταθλητή/Δεν θα υπάρξουν κυπελλούχοι"

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς μίλησε στο kerkida.net μετά και την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΠΕ με τις ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και του κυπελλούχου εφόσον έχει διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μετά την χθεσινή συνέλευση πάρθηκε κάποια απόφαση;

“Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αφού όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Από την μια η ΑΕΛ στις γυναίκες είχε τις περισσότερες πιθανότητες όπως ανέφερε, από την άλλη και ο Παφιακός πιστεύει ότι θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση όπως ανέφερε έχει τις πιθανότητες της αφού έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια. Στους άνδρες η Ομόνοια σαφώς πρώτη πιστεύει ότι θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και από την άλλη η Ανόρθωση επικαλέστηκε τις δύο ανατροπές που έκανε, οπότε θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν καταλήξαμε σε κάποια απόφαση και το θέμα θα εξεταστεί από το Δ.Σ σε κατοπινό στάδιο”.

Έχετε ορίσει κάποια νέα συνεδρία;

“Όχι ακόμα. Θα περιμένουμε να ελεγχθεί όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό και θα ορίσουμε ημερομηνία”.

Ποια είναι τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;

“Αν το Διοικητικό Συμβούλιο θελήσει μπορεί να αναδείξει πρωταθλητή αλλιώς θα πάμε στο δεύτερο σενάριο όπου θα θεωρείται άκυρη όλη η σεζόν, αφού διακόπηκε το πρωτάθλημα”.

Για το θέμα της Ευρώπης…

“Αν γίνει το πρώτο σενάριο είναι απλά τα πράγματα, αν γίνει το δεύτερο σενάριο θα γίνουν διαβουλεύσεις μεταξύ των ομάδων και θα αποφασιστεί ποιες ομάδες θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη”.

Όσον αφορά το Κύπελλο...

"Δεν θα ολοκληρωθεί το Κύπελλο. Δεν θα αναδειχθούν κυπελλούχοι σε άνδρες και γυναίκες αυτή τη σεζόν".

Φυτούλα Μωυσέως