Ανόρθωση-ΑΕΛ/Η επόμενη μέρα

Close
Ανόρθωση-ΑΕΛ/Η επόμενη μέρα

H Ανόρθωση κατέκτησε την Τρίτη στο «Κίτιον» τον 9ο τίτλο Σούπερ Καπ Γυναικών στην ιστορία της και μπήκε με το δεξί στη σεζόν που αρχίζει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε την πολύ καλή Robo Markets ΑΕΛ με 3-1 σετ και ο τίτλος κατέληξε στα χέρια της αρχηγού Κάλιας Βασιλείου από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη.

Η ομάδα του Al. Boscovic έδειξε ψυχικά αποθέματα και παρά το 0-1 σε βάρος της έπαιξε σαν Ανόρθωση και πήρε το τρόπαιο. Η ομοιογένεια είναι το βασικό όπλο της ομάδας Αμμοχώστου ενώ η έμπειρη Natalya Bratunhina με την επιστροφή της δίνει άλλη διάσταση στην ομάδα. Καλό το δείγμα γραφής της Αμερικανίδας M. Taylor.

H Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε πόντους με την παρουσία της στο Σούπερ Καπ. Όπως φάνηκε ο Στέλιος  Μασιάς χτίζει κάτι καλό στην ομάδα της Λεμεσού με στόχο τη διάκριση. Η ομάδα της Λεμεσού διατήρησε τον κορμό, αλλά ενισχύθηκε με την πολύπειρη Myra Gryban, αλλά και την Kataryna Dudnikova. Παράλληλα, η Βραζιλιάνα F.  Stedile μετά την προσαρμογή της θα προσφέρει αρκετά.

Aπό ΚΟΠΕ