Αλεξίου και Χρυσοστόμου … μοιράστηκαν εμπειρίες με τους μικρούς διεθνείς

Close
Αλεξίου και Χρυσοστόμου … μοιράστηκαν εμπειρίες με τους μικρούς διεθνείς

Με τους διεθνείς πετοσφαιριστές Άγγελο Αλεξίου και Ανδρέα Χρυσοστόμου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να ακούσουν τις εμπειρίες τους οι νεαροί πετοσφαιριστές των Εθνικών U16 και U18.

Στα καθιερωμένα διαδικτυακά σεμινάρια των μικρών Εθνικών δυο σπουδαίοι Κύπριοι πετοσφαιριστές, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών (Άγγελος Αλεξίου) και ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής (Ανδρέας Χρυσοστόμου) μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και έδωσαν συμβουλές στους νέους πετοσφαιριστές.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια στους νεαρούς διεθνείς θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Jorge Canestracci θα επιδιώξει να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς διεθνείς να μιλήσουν και με άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Τηλεδιάσκεψη και ανάλυση

Σε μια άλλη εξέλιξη χθες Κυριακή, οι νεαροί διεθνείς της Εθνικής U20 Ανδρών που πέτυχαν την ιστορική πρόκριση στην β προκριματική φάση του Eurovolley Εφήβων θυμήθηκαν… έστω και διαδικτυακά τη μεγάλη επιτυχία.Μέσω τηλεδιάσκεψης ανέλυσαν με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Jorge Canestracci τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας με 3-1 στην Αυστρία που οδήγησε στη μεγάλη πρόκριση.