Ξεκαθαρίζει η τελική κατάταξη

Ξεκαθαρίζει η τελική κατάταξη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Αναγέννηση Δερ. – ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσις – Kuutio Homes Παφιακός

Η τελική κατάταξη στη βαθμολογία της Α Φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η Ομόνοια εξασφάλισε την 1η θέση εδώ και αρκετές αγωνιστικές ενώ οι υπόλοιπες θέσεις ακόμα παίζονται και θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα. Το ντέρμπι Αναγέννηση Δερ. – ΑΠΟΕΛ, ενώ η Ανόρθωσις υποδέχεται τον Kuutio Homes Παφιακό. Η Ομόνοια φιλοξενεί την Ε.Ν.Π. ενώ η Νέα Σαλαμίνα θα αγωνιστεί με την Ολυμπιάς Φρ. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00, ενώ το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάς Φρ. στις 20:30.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ:  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΑΠΟΕΛ

Mεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Δερύνεια μεταξύ Αναγέννησης Δερ. και ΑΠΟΕΛ. Οι δυο ομάδες διεκδικούν  μια ψηλή θέση στην πρώτη τετράδα και χρειάζονται τη νίκη για να τα καταφέρουν. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στον πίνακα με 24 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Δερύνειας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα  της. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Δερύνεια και θα είναι ενισχυμένος με τον Πολωνό διεθνή πασαδόρο Maciei Μantei που θα κάνει την πρώτη του εμφάνισή του με τα «γαλαζοκίτρινα».

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Πολύ σημαντικός ο αγώνας θα γίνει στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Kuutio Homes Παφιακό δυο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Η Ανόρθωσις διεκδικεί την τετράδα ενώ ο Kuutio Homes Παφιακός στον αγώνα με την Ομόνοια έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Οι δυο ομάδες μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα όπως έδειξαν μέχρι στιγμής. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 ΗD.

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ – Ε.Ν.Π.

Η Ομόνοια ψάχνει την 14η νίκη και να ολοκληρώσει με το απόλυτο των νικών την Α’ Φάση. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν καλή εμφάνιση και να πάρουν το τρίποντο, ενώ ο κόουτς Σ. Σάββα θα θελήσει να κάνει ροτέϊσιον.

Η Ε.Ν.Π. που τελειώνει την Α’ Φάση στην 7η θέση θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την ουραγό Ολυμπιάς Φρενάρους και θέλει να προσθέσει άλλους τρεις πόντους στη συλλογή της διεκδικώντας ακόμα και την πιθανότητα να βρεθεί στην τετράδα. Η Ολυμπιάς αγωνίζεται με αμιγώς κυπριακή ομάδα και με νεαρά παιδιά και θα πάει στη Λεμεσό για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ -13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1.       Ομόνοια 13-00 39-07 37

2.       ΑΠΟΕΛ 08-05 27-20 24

3.       Αναγέννηση Δερ. 07-06 31-23 24

4.       Ανόρθωσις 08-05 29-22 23

5.       Νέα Σαλαμίνα 07-06 26-25 20

6.       Kuutio Homes Παφιακός 05-08 22-29 16

7.       Ε.Ν.Π. 04-09 17-28 12

8.       Ολυμπιάς Φρ. 00-13 02-39 00

 
Γιώργος Μιχαηλίδης
Δημοσιογράφος  -ΚΟΠΕ