Απο την Εθνική Λετονίας στο ΑΠΟΕΛ

Close
Απο την Εθνική Λετονίας στο ΑΠΟΕΛ

Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση 20χρονου διεθνή Λετονού πασαδόρου Γιάνις Γιάνσονς. Σχετική αναφορά είχαμε κάνει στις 8 Ιουλίου.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

enter " "

Η ανακοίνωση:

Απο την εθνική Λετονίας στον ΑΠΟΕΛ!  Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου διεθνή Λετονού πασαδόρου Γιάνις Γιάνσονς.  Ο ύψους 1.95μ πασαδόρος αποτελεί απο τα ανερχόμενα ονόματα του Λετονικού βόλει (ανακυρήχθηκε και νεαρός αθλητής της χρονιάς στη χώρα του) και είναι ένας πολυσύνθετος πασαδόρος αφού πέραν της ποιότητητας της πάσας του, διαθέτει καλό σέρβις, μπλόκ, άμυνα, ταχύτητα και είναι και αριστερόχειρας.  Ήταν αρχηγός της ομάδας του, της Λιμπάζι και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πρώτος του σταθμός εκτός Λετονίας.  Καλωσορίζουμε τον Γιάνις στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!  Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης ανέφερε: « Φέτος ψάχναμε ένα αθλητικό πασαδόρο που να μπορεί πέραν της θέσης του, να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πόντους και με άλλα στοιχεία όπως το σέρβις, το μπλόκ κτλ.

Ο Γιάνις για την ηλικία του μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι μέλος της εθνικής του ομάδας, ενώ ανακυρήχτηκε νεαρός αθλητής της χρονίας. Επιπρόσθετα το νεαρό της ηλικίας του ταιριάζει με τη φετινή φιλοσοφία ανανεώσης της ομάδας»  

Απο τη πλευρά του ο Γιάνις Γιάνσονς δήλωσε: « Έχω βρεί εδώ στη Κύπρο πραγματικά πολύ καλές συνθήκες. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με πολύ θερμό τρόπο, ο προπονητής είναι πολύ καλός, γνώστης του αντικείμενου και βοηθητικός. Είναι κάτι καινούριο για μένα αλλα εκ πρώτης νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Νίωθω πολύ καλά εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα να υλοποίησει τους στόχους της.»

enter " "