(Νεο deal) ΑΠΟΕΛίστας -ξανά- ο εν ενεργεία διεθνής Jānis Jansons!

Close
(Νεο deal) ΑΠΟΕΛίστας -ξανά- ο εν ενεργεία διεθνής Jānis Jansons!

Νέα σπουδαία προσθήκη για τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Ο Ζήνωνας Σεβέρης έδωσε τα χέρια με τον εν ενεργεία διεθνή Λετονό πασαδόρο, Γιάνις Γιάνσονς. Ο Γιάνσονς ουσιαστικά παραμένει στους "γαλαζοκίτρινους" μετά την εξαιρετική του περσινή χρονιά.

Αναλυτικά...

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον εν ενεργεία διεθνή 21χρόνο Λετονό πασαδορό Γιάνις Γιάνσονς.

Ο ύψους 1.95μ πασαδόρος αγωνιζόταν στη Λετονική Limbazi πρίν έρθει στον ΑΠΟΕΛ πέρσι το καλοκαίρι. Είναι απο τους ανερχόμενους πασαδόρους στο ευρωπαικό βόλει και μόνιμα στις κλήσεις της εθνικής ομάδας. Τη περσινή σεζόν, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του για την συγκεκριμένη νευραλγική θέση, άφησε άριστες εντυπώσεις εξ´ ού και παραμένει στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Γιάνις ακόμη καλύτερη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Το να βρείς πασαδόρο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ο Γιάνις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχει καλό σέρβις, καλό μπλοκ , επικίνδυνος στο φίλε, αθλητικός, γρήγορος και σταθερός πασαδόρος. Είναι εντυπωσιακό για ένα παίκτη μόλις 21 ετών. Πέρσι τόσο η απόδοση του άλλα και ο άψογος χαρακτήρας του μας ώθησε να τον κρατήσουμε και για φέτος. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει μεγάλη καριέρα και κάποτε θα λέμε πως αυτός ο παίκτης ήταν στον ΑΠΟΕΛ.»

Με τη σειρά του ο Γιάνσονς δήλωσε: «Φθάνοντας προχθές στη Κύπρο ξανά, ένιωσα μια ευχάριστη νευρικότητα για τη νέα σεζόν. Μου αρέσει η δομή και ο τρόπος που λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ ψηλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη της νέας χρονιάς, που όπως πληροφορήθηκα θα επιστρέψει και ο κόσμος και θέλω πολύ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΑΠΟΕΛ αλλα σίγουρα θέλουμε πίσω και τους οργανώμενούς που ακόμα θύμαμαι απο το περσινό φιλικό με την Ομόνοια»