Συνεχίζει... ΑΠΟΕΛίστας ο Κωνσταντίνος!

Close
Συνεχίζει... ΑΠΟΕΛίστας ο Κωνσταντίνος!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την παραμονή του 36χρονου διεθνη Κωσνταντίνου Ευσταθίου.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ευσταθίου παρότι αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, επέλεξε την παραμονή του στην ομάδα μας παρά τα διαφορετικά αγωνιστικά και οικονομικά φετινά δεδομένα. Πέραν πάσης αμφιβολίας πρόκειται για ένα εκ των κορυφαίων Κύπριων πετοσφαιριστών με θητεία σε πολλές ομάδες, ενώ πέρσι επέστρεψε στην ομάδα μας αφού κατέκτησε τα πάντα με τον Παφιακό. 

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο κάθε επιτυχία!

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου και πρόεδρος του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Φέτος συνειδητά πήραμε την απόφαση για νέα φιλοσοφία. Νεανική ομάδα με μέλλον, μεγάλο ρόστερ για ανταγωνισμό σε κάθε θέση και αισθητή μείωση του μπάτζετ. Ο Κωνσταντίνος είδε απο μόνος του θετικά το φετινό πλάνο και θέλοντας να βοηθήσει, φάνηκε πως είναι υπεράνω χρημάτων και παρέμεινε κοντά μας. Το να έχεις τον Ευσταθίου στο ροστέρ με την εμπειρία του αλλα και το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί όσο πολύ λίγοι σε πολλές θέσεις είναι τεράστιο όπλο»

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ τον πάνω απ´ όλα φίλο μου Ζήνωνα Σεβέρη που έχει μαζέψει τόσα πολλά νεαρά ταλέντα και τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστουν στην πρώτη κατηγορία για να ζημωθουν. Άλλωστε αυτοί είναι το μελλον της κυπριακής πετόσφαιρας. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει να αγωνιστώ για ακομή μια χρονιά στον ΑΠΟΕΛ. Υπόσχομαι να δώς τον καλύτερο μου εαυτό ούτως ωστε να πετύχουμε τους στόχους μας που και φέτος θα είναι να πρωταγωνιστήσουμε!"