Αρχίζουν τα πλέϊ –οφς στην Α Ανδρών

Αρχίζουν τα πλέϊ –οφς στην Α Ανδρών

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Ανδρών τώρα αρχίζει. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 ξεκινά η Α Φάση των πλέϊ –οφς με στόχο την είσοδο στην τελική τετράδα. Τα τέσσερα ζευγάρια που σχηματίστηκαν μετά τη λήξη της Α Φάσης είναι Ολυμπιάς Φρ. – Ομόνοια, Ε.Ν.Π.- ΑΠΟΕΛ, Αναγέννηση Δερ. – Κuutio Homes Παφιακός και Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. H πρόκριση θα κριθεί στις 3 νίκες.

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΦΡ. – ΟΜΟΝΟΙΑ (0-2 νίκες)

H Oμόνοια πάει στο Φρέναρος για να πάρει την 3η νίκη με στόχο να περάσει στο «άψε – σβήσε» στην τετράδα. Οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να κάνουν και ροτέϊσιον για τη δύσκολη συνέχεια. Η Ολυμπιάς Φρενάρους αγωνίζεται με αμιγώς κυπριακή ομάδα και νεαρά παιδιά. Στόχος την Παρασκευή η καλή προσπάθεια.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Ε.Ν.Π. – ΑΠΟΕΛ (0-2 νίκες)

Ενδιαφέρον αγώνας με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Παραλίμνι για να κερδίσει και να τελειώσει την πρόκριση. Από την άλλη η Ε.Ν.Π. θα προσπαθήσει να πάρει  τη νίκη και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.- Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (0-2 νίκες)

Πραγματικό ντέρμπι θα γίνει στη Δερύνεια μεταξύ δυο ομάδων που προσφέρουν ωραίο βόλεϊ. Ο Kuutio Homes Παφιακός τερμάτιαε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλα με το 2-0 νίκες υπέρ του έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην ημιτελική φάση,

Η Αναγένηση που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Α Φάση θα θελήσει στην έδρα της να επικρατήσει, να μειώσει στις νίκες και να διεκδικήσει την πρόκριση.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»; ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (1-1 νίκες)

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι προσφέρει πολλές συγκινήσεις και οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν την πρόκριση στους «4». Η Ανόρθωσις παίζει στην έδρα της και θα ψάξει τον τρόπο να προηγηθεί 2-1 στις νίκες. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα πάει στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» για να πάρει το διπλό και να πάρει προβάδισμα.