Δύσκολη πρεμιέρα με Ουκρανία στα προκριματικά Eurovolley

Δύσκολη πρεμιέρα με Ουκρανία στα προκριματικά Eurovolley

Με φιλοδοξίες για μια καλή πορεία αρχίζει το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 την προσπάθειά της στον Γ Προκριματικό Όμιλο του Eurovolley 2023 η Εθνική Γυναικών. Πρώτος αντίπαλος είναι η Ουκρανία στις 19:00 ώρα Κύπρου (18:00 τοπική) στην ουδέτερη πόλη Κutna Hora της Τσεχίας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Στον Όμιλο συμμετέχουν επίσης Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Οι δυσκολίες για την Εθνική του Λούη Λοϊζου που παρουσιάζεται με πολλές απουσίες είναι δεδομένες, αλλά τα κορίτσια που προετοιμάστηκαν πολύ καλά παρά την έλλειψη φιλικών θα τα δώσουν όλα. Μειονέκτημα η απουσία από την αποστολή της Τσεχίας της αρχηγού Έρικας Ζεμπύλα που θα είναι παρούσα στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στη Sport Hall Klimenska που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας το Σάββατο το πρωί, ενώ προπόνηση θα γίνει και την Παρασκευή στην Τσεχία.

O κόουτς Λούης Λοϊζου δήλωσε ότι «παίζουμε με μια συγκροτημένα ομάδα με πολύ υψηλό επίπεδο. Η Ουκρανία έχει δώσει πολλά φιλικά τον τελευταίο μήνα και εμείς πρέπει να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα».

Η ομάδα για την Τσεχία αποτελείται από τις: Βασιλική Ριαλά, Στέλλα Ιωάννου, Χριστιάνα Δαϋιδ, Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Έλενα Τσουτσούκη, Ειρήνη Ιωάννου, Παρασκευή Πεχλιβάνη, Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς, Αικατερίνη Κέστα, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, , Ελένη Καρακώστα, Αιμιλία Δημητρίου, Θέλμα Χριστοφόρου και Αννυ Προκοπίου

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν ο Roy Bensimon από το Ισραήλ και η Veronika Mioara Papadopol από την Ιταλία.