Νέος προπονητής ο Κουλέντης

Νέος προπονητής ο Κουλέντης

Ο Ανδρέας Κουλέντης, νέος προπονητής της ομάδας πετόσφαιρας του Εθνικού Λατσιών.

Αναλυτικά:

Ο Ανδρέας Κουλέντης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ σε ηλικία 13 ετών, μέσα από τις ακαδημίες του Εθνικού Λατσιών. Ως αθλητής, κατέκτησε πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία με την ανδρική ομάδα, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός, ενώ έχει καταγράψει και δύο συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την Ολυμπιάδα, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ως προπονητής, είναι κάτοχος του διπλώματος FIVB Level 2 και έχει πολυετή εμπειρία, έχοντας εργαστεί για έξι χρόνια στις ακαδημίες του Εθνικού Λατσιών και της Ομόνοιας.

Ο στόχος του με την ομάδα γυναικών είναι η δημιουργία ενός πετυχημένου συνόλου – μιας νεανικής αλλά ταλαντούχας ομάδας – με καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα και με μακροπρόθεσμο όραμα την κατάκτηση ενός τίτλου για το σωματείο.

Συνοπτικά Επιτεύγματα ως Αθλητής:
• Πρωταθλήματα: 3
• Κύπελλα: 1
• Συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία: 2 σεζόν
• Συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία: 2

Από τη φετινή σεζόν αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα και την ομάδα νεανίδων.