Η Ε.Ν.Α.ΑΘ τίμησε τη μνήμη της Άντριας Παναγίδου

Close
Η Ε.Ν.Α.ΑΘ τίμησε τη μνήμη της Άντριας Παναγίδου

Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών αφού εγκλωβίστηκε λόγω …ομίχλης στη Σερβία, επέστρεψε στη βάση της στην Κύπρο η Εθνική U17 Γυναικών την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 στις 04:00 τα ξημερώματα.

Η Εθνική μετά την αναχώρησή της από το Zadar … έμεινε λόγω ομίχλης στο Nis της Σερβίας και από εκεί μεταφέρθηκε στο Βελιγράδι όπου παρέμεινε στην πρωτεύουσα της Σερβίας μέχρι την Τετάρτη που αναχώρησε για τη Λάρνακα.

Στην αποστολή συμμετείχαν εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Λούη Λοϊζου, του βοηθού προπονητή Πέτρου Πατσιά και των συνοδών Άριστου Ευριπίδου, Μ. Καράγια και του αρχηγού αποστολής Χάρη Καράγια συμμετείχαν οι πετοσφαιρίστριες: Kλεοπάτρα Διάκου, Άννυ Θεοδούλου, Παναγιώτα Νικολάου, Έλλη Λάσπου,Andrea Dobrasinovic,Aικατερίνη Κέστα, N. Simanowski, Τατιάνα Αντωνίου, Μαρία – Όλγα Σιαπάνη, Νεφέλη Λεύκιου, Έφη Παναγιώτου και Έλενα Τσουτσούκη.

H Eθνική τερμάτισε στην 7η θέση κερδίζοντας στο  φινάλε το Ισραήλ με 3-2 σετ.

Η Ε.Ν.Α.ΑΘ τίμησε τη μνήμη της πετοσφαιρίστριάς της Άντριας Παναγίδου (Φωτός)

Σε κλίμα συγκίνησης η ομάδα της Ένωσης Αγίου Αθανασίου τίμησε το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα με τον Μαραθώνα Κ. Βαρωσίων τη μνήμη της πετοσφαιρίστριας της ομάδας Άντριας Παναγίδου που έχασε τη ζωή της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι γονείς της αθλήτριας παρέλαβαν τη φανέλα με τον αριθμό 16 που φορούσε η αθλήτρια.

Ο πρόεδρος της Ε.Ν.Α.ΑΘ Κύπρος Ματθαίου μας ανέφερε ότι ήταν χρέος μας να τιμήσουμε τη μνήμη της αθλήτριάς μας ενώ μέσα στο πλάνο μας είναι να διοργανώσουμε ένα τουρνουά στη μνήμη της.