«Μάγεψαν» στο Tel -Aviv τέσσερεις διαιτητές Beach Volley

Close
«Μάγεψαν» στο Tel -Aviv τέσσερεις διαιτητές Beach Volley

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η  αποστολή  των τεσσάρων διαιτητών  στο FIVB BEACH VOLLEYBALL WORLD TOUR - STAR 1, στο Τel -Aviv.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο διεθνής διαιτητής Σέργιος Σεργίου και οι  Μέμνων Αντώρκας, Ιωάννης Σοφοκλέους και Γιάννης Μιτσής.

Στον αγωνιστικό τομέα οι τέσσερεις διαιτητές  πήγαν πολύ καλά, και ιδιαίτερα οι δυο νεότεροι (Ιωάννης Σοφοκλέους και Γιάννης Μιτσής)  εξασφάλισαν πολύ καλά σχόλια για την μελλοντική τους πορεία στο Beach Volley , από τον Referee Delegate (Υπεύθυνο Διαιτησίας)  της FIVB  Joop Van Iersel.

Χαρακτηριστικά, οι Ι. Σοφοκλέους και Γ. Μιτσής ορίστηκαν να διευθύνουν  τους δύο ημιτελικούς γυναικών σαν Β διαιτητές. (συνολικά και οι δύο διαιτήτευσαν από 12 αγώνες). Ο Μέμνων Αντώρκας σφύριξε σε 10 αγώνες και ο διεθνής διαιτητής Σέργιος Σεργίου 14.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο κ. Σεργίου είπε ότι «Τόσο εγώ όσο και οι άλλοι τρεις διαιτητές λάβαμε συγχαρητήρια από όλα τα μέλη της Ομοσπονδία του Ισραήλ τόσο για την διαιτησία μας αλλά και για την σωστή μας  συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων. Ήδη μας έχουν αναφέρει ότι υπέγραψαν  τριετή συμβόλαιο με την FIVB  για τουρνουά τέτοιου και μεγαλύτερου βεληνεκούς και ότι ίσως να χρειαστούν την βοήθεια μας ξανά. Oφείλω να ομολογήσω ότι η φιλοξενία που τύχαμε στο Tel –Aviv ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική»,

Ο κ. Σεργίου είπε ότι «Πιστεύω ότι εκπροσωπήσαμε επάξια την Ομοσπονδία μας και την Κύπρο. Υπερευχαριστούμε την ΚΟΠΕ  για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρευρεθούμε στο Παγκόσμιο Τουρνουά του Tel Aviv.