Μεγάλο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α Ανδρών

Close
Μεγάλο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α Ανδρών

Με δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες θα αρχίσει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Στην κλήρωση που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο  την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν τα ζευγάρια Ανόρθωση – Αναγέννηση Δερύνειας και «N. Papas Group» Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, στην πρεμιέρα η νταμπλούχος Ομόνοια θα υποδεχθεί την ΑΕ Καραβά. Ο δευτεραθλητής Green Air Παφιακός θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι όπου θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη «Υπεραγορά Κόκκινος» E.N. Παραλιμνίου.

Αναλυτικά η πρεμιέρα:

Ομόνοια – ΑΕ Καραβά

Ανόρθωση – Αναγέννηση Δερ.

«Υπεραγορά Κόκκινος» Ε.Ν. Παραλιμνίου – Green Air Παφιακός

«N. Papas Group» Nέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Η ρέγκιουλαρ σίζον θα ολοκληρωθεί με τη συμπλήρωση 14 αγωνιστικών στις 07 Φεβρουαρίου 2020. Ακολούθως, οι πρώτες τέσσερεις ομάδες θα αγωνιστούν στην πρώτη φάση σε σύστημα πλέϊ –οφς 1-4, 2-3. Η πρόκριση στην τελική φάση κρίνεται στις τέσσερεις νίκες, αλλά οι ομάδες μεταφέρουν τις νίκες από την κανονική διάρκεια. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις ομάδες που θα προκριθούν στον Τελικό. Οι θέσεις 3-4 και 5-6 θα κριθούν σε μονό αγώνα στην έδρα της προπορευόμενης ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2019. Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος αρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται στην 31η Ιανουαρίου 2020.