ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝ. ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 0-3 (16-25, 15-25, 20-25)
Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως άνοιξε με νίκη τη Β Φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό τη Νέα Σαλαμίνα με 0-3 σετ σε 67’ και έμεινε στην κορυφή.
Οι «μπλε» ξέφυγαν 19-09 στο πρώτο σετ και επικράτησαν 16-25 σε 23’ και προηγήθηκαν 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ η Ολυμπιάδα προηγήθηκε 21 -12 για να κερδίσει 15-25 σε 20’ και αύξησε σε 0-2 σετ. Το τρίτο σετ η Ολυμπιάδα Ν. ξέφυγε 20-11 και 23-14 σε 24’ και επικράτησε με 0-3 σετ.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Γ. ΜΠΑΛΛΟΣ): Shevkenek, Sharlissa, Κυριάκου, Προκοπίου, Nikolova, Θεοδούλου – Λίμπερο: Μαραγκού, Γεωργίου – Αλλαγές: Σιαλή, Χριστοφή.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (P. FONGEL): Vigaars, Hudima, Ριαλά, Mudritskaya, Κωνσταντίνου, Drodz – Λίμπερο: Κούτα, Χριστοφόρου – Αλλαγές: Ζεμπύλα, Νικολάου, Λεωνίδου, Χαραλαμπίδου, Donchuk.