ΟΠΑΠ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ντέρμπι και συγκινήσεις στην πρεμιέρα

Close
ΟΠΑΠ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ντέρμπι και συγκινήσεις στην πρεμιέρα

Αρχίζει το εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί και τη φετινή σεζόν σε δυο Ομίλους. Αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες και… κορωνοϊού επιτρέποντος θα γίνει μάχη για την άνοδο.

Οι ομάδες χωρίστηκαν στον Α και Β Όμιλο και στη συνέχεια θα δημιουργηθεί ο Όμιλος τίτλου και οι υπόλοιπες ομάδες θα διεκδικήσουν το καλύτερο πλασάρισμα.

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

Ο Α Όμιλος διαθέτει τρεις ομάδες που θα παλέψουν ακόμα και για την άνοδο δηλαδή η Αναγέννηση Δερύνειας και ο Δικέφαλος Γερίου και η Ομόνοια. Συμμετέχει η δυνατή Ανόρθωσις Πετόσφαιρα, ο Ροτσίδης Μάμμαρι και ο Εθνικός Λατσιών.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί στην Κλεστή Αίθουσα Δερύνειας το μεγάλο ντέρμπι Αναγέννηση Δερύνειας – Δικέφαλου Γερίου και ο αγώνας Μαραθώνας Κ.Β. – Ομόνοια.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΔΕΡ. – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ

Είναι το ντέρμπι του Ομίλου. Οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την πρωτιά και θα διεκδικήσουν  θέση στην τελική τετράδα. Η νικήτρια ομάδα αποκτά ψυχολογικό προβάδισμα. Οι «πράσινες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να πάρουν ψυχολογία. Η ομάδα του Δικέφαλου που παρουσιάζεται πανίσχυρη πάει στη Δερύνεια μόνο για το διπλό.

Το ντέρμπι θα αρχίσει στις 20:00

KΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ: ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Κ.Β. – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η πρεμιέρα πάντα είναι περίεργη και δύσκολη. Ο αγώνας στη Λάρνακα μεταξύ Μαραθώνα Κ.Β. και Ομόνοιας παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο Μαραθώνας στο τουρνουά του Δικέφαλου Γερίου δεν παρουσιάστηκε έτοιμος εντούτοις η πρεμιέρα είναι άλλο πράγμα και μια νίκη επί της Ομόνοιας θα δώσει άλλη δυναμική. Οι «πράσινες» που έχουν ψηλούς στόχους πάνε στη Λάρνακα μόνο για το τρίποντο.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 19:30

Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στις 12:00 θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς το παιχνίδι Ροτσίδη Μάμμαρι – Ανορθώσεως Πετόσφαιρα.

B ΌΜΙΛΟΣ

Στο Β’ Όμιλο συμμετέχουν οι πολύ ισχυρές Νέα Σαλαμίνα, Αθλητικός Πανεπιστημιακός Όμιλος Κύπρου, οι παραδοσιακές ομάδες Πανιδαλιακός και Άρης Πολεμίου, η πετοσφαιρομάνα ομάδα του Αχιλλέα Κ. και η δυνατή πάντα Ε.Ν.Α.ΑΘ.

Την Τετάρτη Στην πρεμιέρα θα γίνουν οι αγώνες Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΚ και Πανιδαλιακός – Άρης Πολεμίου.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝ. ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΚ

Ντέρμπι στην πρεμιέρα στον Β Όμιλο. Οι δυο ομάδες έχουν κοινούς στόχους και θα διεκδικήσουν με μανία το πρώτο τρίποντο. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πολύ ταλέντο και σαφώς στην έδρα της θέλει να μπει με το δεξί. Ο ΑΠΟΚ πάει στη Λεμεσό για να κερδίσει και να εξασφαλίσει προβάδισμα. Ο αγώνας ίσως προσφέρει πολλές συγκινήσεις με όλα πιθανά.

Το ντέρμπι στη Λεμεσό θα ξεκινήσει στις 20:15

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΔΑΛΙΟΥ: ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Δυο παραδοσιακές ομάδες θα επιδιώξουν το πρώτο τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα σε ένα ανοικτό ντέρμπι. Ο Πανιδαλιακός για να διεκδικήσει τους στόχους του  οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο ΄Αρης μεταβαίνει στη Λευκωσία μόνο για τη νίκη για να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις στη συνέχεια.

To παιχνίδι είναι ορισμένο για τις 19:30

H 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00 με τον αγώνα Αχιλλέας – Ε.Ν.Α.ΑΘ. στο Κλειστό Γήπεδο Γυμνασίου Παλουριώτισσας.