Πολύ εύκολα η Robo Markets ΑΕΛ

Close
Πολύ εύκολα η Robo Markets ΑΕΛ

Παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ και κυρίως με πλήρη σοβαρότητα η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-0 σετ και έμεινε στη 2η θέση. Κέρδος για την ομάδα του Μασιά η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παικτριών.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που έκανε καλή προσπάθεια μετά το πρώτο σετ δέχθηκε την ήττα και έμεινε στην 7η θέση. Ο αγώνας κράτησε 62’.

Αποτελεσματική η Robo Markets ΑΕΛ δεν άφησε περιθώρια στο φιλότιμο UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Στο πρώτο σετ οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν με 25-07 σε 16’. Στο δεύτερο σετ ο κ. Μασιάς είδε στον πάγκο του βάζοντας τις νεαρές Κατσουνωτού και Οικονομίδου με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου να είναι κάπως ανταγωνιστικό, αλλά η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε με 25-17 σε 23’

Στο τρίτο σετ η Robo Markets ΑΕΛ δεν έπεσε… στην παγίδα της χαλαρότητας και ολοκλήρωσε τον αγώνα με άλλο ένα νικηφόρο σετ με 25-18 σε 23’.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):de Souza Moreira, Dudnikova, Πεχλιβάνη, Stediile, Παύλου, - Λίμπερο: Στεφανίδη – Gryban –Aλλαγές: Κατσουνωτού, Οικονομίδου, Κοκκή, Θεοδοσίου

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Χρίστου, Jojic, Zυμαράκη,Ευσταθίου, Λουκά, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Κάρυου, Όθωνος.