Προβάδισμα πρόκρισης στο F4 για ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά & ΑΟ Αραδίππου

Close
Προβάδισμα πρόκρισης στο F4 για ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά & ΑΟ Αραδίππου

Προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών εξασφάλισαν ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά και ΑΟ Αραδίππου μετά τους πρώτους προημιτελικούς που έγιναν το Σαββατοκύριακο. 

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα που έγινε στην  Αραδίππου η τοπική ομάδα επικράτησε 26-17 του ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς έχοντας εξασφαλίσει προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο (17-10), το οποίο συντήρησε στο β’ ημίχρονο. Η Άντρια Αντωνίου έβαλε 6 γκολ, 5 πρόσθεσε η Μαριάννα Χαραλάμπους και από 4 Αντωνία Αντωνίου και Μαργαρίτα Ευθυμίου.

Στην Πάφο η κάτοχος του τροπαίου ΑΣ Λατσιά επιβλήθηκε του τοπικού Προοδευτικού με 32-14 και ουσιαστικά εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στο Final-4. To σκορ ημιχρόνου ήταν 18-10. Η Ντιμιτρίεβιτς έβαλε 13 γκολ για τις νικήτριες, άλλα 7 πρόσθεσε η Σολέα. Για τις γηπεδούχες η Άντρια Φιλίππου έβαλε 6 γκολ. 
Το Σάββατο (07/5) στην Αθηένου, η τοπική ομάδα και πρωταθλήτρια της σεζόν 2021-22, επικράτησε 36-23 του Πανελλήνιου, ο οποίος έμεινε κοντά στο σκορ στο α’ ημίχρονο (16-13). Η Παπά έβαλε σχεδόν τα μισά γκολ (17) και η Π. Φιάκου πρόσθεσε άλλα 6. Μεγάλο παιχνίδι από τη Λητώ Έλληνα με 8 γκολ για τον Πανελλήνιο, έξι σημείωσε η Τσαγγάρη.

Μετά τον αγώνα έγινε η απονομή του τροπαίου της Πρωταθλήτριας στην ΕΝ Αθηένου, σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα. 

Λατσιά – Προοδευτικός θα παίξουν το Σάββατο (14/5 – 17:00) ενώ την Κυριακή (15/5) θα αγωνιστούν ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – ΑΟ Αραδίππου (14:00) και Πανελλήνιος – ΕΝ Αθηένου (15:45). 
Ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα αποκλειστούν θα γίνει κλήρωση για την τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει το Final-4.