Συμμετέχει στο Αθλητικό χωριό (Be Active) ο Παφιακός

Συμμετέχει στο Αθλητικό χωριό (Be Active) ο Παφιακός

Εκπροσωπώντας το άθλημα της Πετόσφαιρας ο Παφιακός θα συμμετάσχει το προσεχές Σάββατο 24 Σεπτεμβριου απο τις 10.00πμ μεχρι τη 1.00μμ στο Αθλητικό Χωριό το οποίο διοργανώνει ο Δημος Παφου στην Πλατεια Κεννεντυ στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Be Active.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Στο αθλητικο χωριο συμμετεχουν διαφορα σωματεια της πολης που δραστηροποιούνται σε διάφορα αθληματα με στόχο να γνώρισει όσο καλύτερα γίνεται ο κοσμος όλα τα αθλήματα.

Ο Παφιακος μέσω της Ακαδημίας του θα λάβει μέρος στο αθλητικό χωριό εκπροσωπώντας το άθλημα της Πετόσφαιρας.

Το προσεχές Σάββατο θα πάρουμε λοιπόν τις μπάλες μας και θα δημιουργήσουμε ένα μικρό γήπεδο βόλεϊ στην Πλατεία Κένεντι για να παίξουν τα παιδιά της Ακαδημίας μας αλλά και για να μπορέσουν τα υπόλοιπα παιδιά που θα βρεθούν στο χώρο να γνωρίσουν τα μυστικά και τη μαγεία της πετόσφαιρας.

Σχολιάζοντας την εκδήλωση ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας μας, Ανδρέας Καλός, συνεχάρει τους διοργανωτές για την εκδήλωση και κάλεσε τόσο τους γονείς του σωματείου όσο και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας να δώσουν μαζικά το παρόν τους το Σάββατο και να στηρίξουν την εκδήλωση. Η συμμετοχη ειναι δωρεαν.