Αρχίζει το Παγκύπριο του Sporting Club με 123 συμμετοχές

Close
Αρχίζει το Παγκύπριο του Sporting Club με 123 συμμετοχές

Μία από τις σημαντικότερες εγχώριες διοργανώσεις αντισφαίρισης που υπολείπονται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αρχίζει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό. Το Sporting Club ανοίγει τις πόρτες του, για να φιλοξενήσει το ομώνυμο Παγκύπριο πρωτάθλημα κατηγορίας Grade 1. Στις χωμάτινες επιφάνειες 123 αντισφαιριστές δήλωσαν συμμετοχή για να λάβουν μέρος σε 13 ηλικιακές κατηγορίες.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 12, 14 και 16 ετών. Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 15.15 τις καθημερινές ενώ τα δύο Σαββατοκυρίακα που περιλαμβάνονται στις ημερομηνίες διεξαγωγής, οι αγώνες θα γίνονται τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Οι περισσότερες συμμετοχές υπάρχουν στις τέσσερις κατηγορίες Ανδρών/Αγοριών στο Μονό όπου oι κληρώσεις αφορούν ταμπλό των «32». Η κλήρωση του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το απόγευμα της Παρασκευής, από τις 15.15 και μετά, όταν θα διεξαχθούν 16 συνολικά συναντήσεις σε τέσσερα γήπεδα, που θα αφορούν ως επί τω πλείστον, Μονά των μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών.

Την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελούν οι Φρίξος Τσακκιστός, Ρόης Ποταμίτης και Βαγγέλης Παππάς, Tournament Directors είναι οι Φρίξος Τσακκιστός και Γιώργος Κούντας, Επιδιαιτητής ο Ντην Γεωργίου και υπεύθυνος του προγράμματος ο Ρέιρες Κουζτριοριάν. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Από Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου