Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου δείχνει το δρόμο 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου δείχνει το δρόμο 

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Απριλίου, το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe για παιδιά ηλικιών κάτω των 12 ετών, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου. Παρά τη δυσμενή συγκυρία, βρέθηκαν στην Κύπρο αντισφαιριστές από δέκα χώρες και συμπεριλαμβανομένων των νεαρών κυπρίων αντισφαιριστών οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Νικητής στην κατηγορία Αγοριών αναδείχτηκε ο Ολίβιερ Κρούπα από την Πολωνία και στην κατηγορία κοριτσιών η Σοφία Μαρία Νακοφ από τη Ρουμανία. Από τις κυπριακές συμμετοχές την καλύτερη παρουσία είχε η Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Μονού Κοριτσιών. Στον ημιτελικό του Διπλού Αγοριών προχώρησαν επίσης και το δίδυμο των Άθου Καρακατσιάνη/Μιχαήλ Γενεθλίου. 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του πρωταθλήματος την Ecocarbon, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο (ΤΕΠΑΚ) και την Αμερικανική Ακαδημία Λεμεσού για την καθοριστική στήριξη και βοήθεια που παρείχαν για την άρτια διεξαγωγή των διεθνών πρωταθλημάτων. 

Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση για την οποία προετοιμάζεται ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου είναι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Grade 1 που θα διεξαχθεί από 29 Απριλίου μέχρι 7 Μαΐου και το οποίο παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αθλητών ανάμεσα στους οποίους και τους κορυφαίους αντισφαιριστές στην Κύπρο σε όλες τις κατηγορίες.
Αδελφοποίηση με το Golden Tennis Club Πατρών

Μέσα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U12 πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Λεμεσό η αδελφοποίηση,  του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου και του Golden Tennis Club Πάτρας στην παρουσία φιλοξενουμένων, Μελών  και Φίλων των Ομίλων.

Στόχος της αδελφοποίησης των δυο Ομίλων είναι η προαγωγή δραστηριοτήτων τους, στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα η συνεργασία στην υλοποίηση κοινών αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς γύρω από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού.
Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του Golden Tennis Club Πατρών κα Ζέττα Αποστοπούλου,  ο Πρόεδρος του Ο.Α.Αμμοχώστου κ. Ροδίων Παναγιώτου σημείωσε ότι με την αδελφοποίηση των δύο Ομίλων, «ευελπιστούμε σε μια παράλληλη συνεργασία στην υλοποίηση κοινών αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς γύρω από την καλλιέργεια των Ομίλων μας με στόχο να βγουν νέα βλαστάρια και να καθοδηγήσουν το ελληνοκυπριακό τένις ακόμη πιο μακριά».

Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου
09 Απριλίου 2022