Μπεργκ ενόψει ΑΠΟΕΛ: Πως θα καλύψει το κενό του καλύτερου παίκτη Φεβρουαρίου...

Μπεργκ ενόψει ΑΠΟΕΛ: Πως θα καλύψει το κενό του καλύτερου παίκτη Φεβρουαρίου...

Χωρίς δυο σημαντικά γρανάζια στο κέντρο ταξιδεύει στην Λευκωσία η Πάφος FC. Οι Παφίτες προετοιμάζονται ενόψει ΑΠΟΕΛ με στόχο την "απόδραση" από το ΓΣΠ. Πλάνο χωρίς Κανέ και Πελάζιο ετοιμάζει ο Μπεργκ.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300! 

Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν κόντρα στους 'γαλαζοκίτρινους'. Σημαντικότερη αυτή του Αφρικανού ο οποίος προέρχεται από σερί εξαιρετικών εμφανίσεων και δικαίως ψηφίστηκε από τους Παφίτες φίλους της ομάδας ως ο MVP του Φεβρουαρίου.

"Πονοκεφαλιάζει" ο Νορβηγός τεχνικός για τον αντικαταστάτη του Κανέ. Υπάρχουν φυσικά επιλογές που μπορούν να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο 26χρονος αμυντικός μέσος. Οι Ντράγκομρ, Χότσκο και Ναμέ είναι διαθέσιμοι για τα χαφ. Σίγουρος για την εντεκάδα ο Όνι Βαλακάρι

Έχει βάθος η Πάφος FC και μπορεί ο Μπεργκ να παρουσιάσει μια άκρως ποιοτική εντεκάδα που θα φέρει εις πέρας την αποστολή. Επίσης η συμμετοχή του Χέσταντ στην αρχική εντεκάδα είναι ένα σοβαρό σενάριο. Ο Νορβηγός είχε πολύ καλή παρουσία στον αγώνα με τον Άρη. Πλέον απομένει μια προπόνηση αυτή της Πέμπτης που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του κόουτς.