Έρχονται... οι κορυφαίοι νέοι

Έρχονται... οι κορυφαίοι νέοι

Ενημέρωση από ΠΑ.Σ.Π για τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2022/23».

Είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο κατώφλι των ανδρικών ομάδων, είναι αυτοί που διψούν για διάκριση, που ονειρεύονται να αγωνιστούν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Είναι οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος U19. Και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους, επιχειρεί να τους δώσει επιπλέον κίνητρα για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και να καθιερωθούν στο άθλημα που αγαπούν.
 
Αυτόν τον σκοπό έχουν τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2022/23» τα οποία διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο ΠΑ.Σ.Π και θα μεταδοθούν από την Cablenet Sports 3, στις 21:00, την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023. Οι έντεκα εκλεκτοί που αποτελούν την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, ανέβηκαν στην κορυφή χάρη στις ψήφους των δύο αρχηγών κάθε ομάδας και των προπονητών, οι οποίοι ταυτόχρονα επέλεξαν και τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος. Παράλληλα θα ανακοινωθούν και οι φιναλίστ ποδοσφαιριστές που αποτελούν την δεύτερη καλύτερη ενδεκάδα όπως και οι φιναλίστ προπονητές.
 
Θυμίζουμε ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος U19, ο Λύσανδρος Παπαστυλιανού, βραβεύτηκε στη μεγάλη γιορτή του ΠΑ.Σ.Π., τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2022-23» που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Μαΐου.
 
Με τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2022/23» ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος βραβεύσεων που διοργάνωσε με επιτυχία φέτος ο ΠΑ.Σ.Π.
 
Χορηγός των «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2022/23» είναι η CNP CYPRIALIFE, Χορηγός μετάδοσης η Cablenet και Δωροθέτης των νικητών τα Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.