Συγκινεί ο Χρύσης για Ευριπίδου

Close
Συγκινεί ο Χρύσης για Ευριπίδου

O Κωνσταντίνος Ευρυπίδου, όπως μάθατε πρώτοι ΕΔΩ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στις ακαδημίες της PSV EINDHOVEN. 

O Χρύσης Μιχαήλ, γνωρίζοντας καλά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφού συνεργάστηκαν στην ακαδημία της FARMA FC, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση και τέλος του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Η ανάρτηση του Χρύση:

"Το συμβόλαιο που έχει προτείνει ένα μεγάλο club όπως είναι η PSV EINDHOVEN σε ένα δικό μας παιδί και η μετάβαση και ένταξη του από σήμερα στην ομάδα μόνο περηφάνια και απέραντη χαρά έχει δώσει στην οικογένεια της Ακαδημίας μας FARMA FC.Τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχε από 6 χρονών όταν εγγράφηκε στην Ακαδημία μας,έχει την ευκαιρία τα επόμενα χρόνια να τα εκπληρώσει..Κανείς δεν σου χαρίστηκε Κωνσταντίνο μου..Κανείς δεν ξέρει πόσα έκανες όλα αυτά τα χρόνια και πόσες θυσίες για να πάρεις αυτή την ευκαιρία..Μέχρι την τελευταία μέρα αναχώρησης για τα δοκιμαστικά ήθελες να προπονηθείς extra και να πάρεις κάποιες συμβουλές για να είσαι όσο πιο έτοιμος γινόταν,πράγμα που έκανες τα 10 αυτά χρόνια που έμεινες πιστός σε αυτούς που εμπιστευόσουν.Στο κομμάτι εμπιστοσύνη ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς σου για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αυτά τα 10 χρόνια να κάνω ότι είναι πιο σωστό για σένα, ακολουθώντας κάθε μου συμβουλή. Ευχαριστώ ολους τους managers για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που έφεραν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου και ιδιαίτερα τον Χριστο Μυλωνά για την πρόταση την οποία ξεχωρίσαμε ως ιδανική. Έυρυ μου κλείνοντας να σου υπενθυμίσω έχεις κερδίσει μια μεγάλη ευκαιρία και θέλω πάντα να είσαι ΤΑΠΕΙΝΟΣ όπως ήσουν μέχρι σήμερα ,να συνεχίσεις τη σκληρή καθημερινή δουλειά και σταθερά ένα ένα να ανέβεις τα σκαλοπάτια.. Πάντα δίπλα σου".