Συνεργασία Νεκτάριου - Strakosha μέσω... ΖΟΟΜ

Close
 Συνεργασία Νεκτάριου - Strakosha μέσω... ΖΟΟΜ

Διαδικτυακή συζήτηση με τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Λάτσιο, Thomas Strakosha και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου θα έχουν 20 ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών. Το Σάββατο 30/05 στις 20:00 μέσω zoom_video_communications ο κίπερ της Λάτσιο θα αποκαλύψει πως έφτασε στο επίπεδο της Λάτσιο και της Serie A. Τι αναφέρει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στα social media.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Το Σάββατο 30/5/20 στις 20:00, 20 παίχτες Ακαδημιών θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μοναδικό exclusive football talk μεταξύ @necalex119 και @thomas_strakosha στο @zoom_video_communications.

Τι καθορίζει την επιτυχία ενός ποδοσφαιριστή στο δρόμο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Η @seriea και πώς τα κατάφερε να καθιερωθεί; Η στιγμή που σημάδεψε την πορεία του. Θα μοιραστούμε πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα και των δύο μας.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στέλνετε DM με το email σας ✅, ημερομηνία γεννήσεως ✅ και μια αγωνιστική φωτογραφία της φετινής σεζόν ✅. Ηλικίες 14-20. Γονείς μπορούν να στείλουν για τα παιδιά τους, αν δεν έχουν τα ίδια προφίλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες στα stories.