Το κοντράστ συναισθημάτων και το... επίπεδο των μικρών (Φώτος)

Close
Το κοντράστ συναισθημάτων και το... επίπεδο των μικρών (Φώτος)

Όμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερήμη όπου η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 την Πάφος FC για το πρωτάθλημα της Ανώτατης Κατηγορίας Κ14.  (ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση)

Στην πιο πάνω φωτογραφία βλέπουμε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.  Στο ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει... έτσι είναι στη φύση του παιχνιδιού.

Οι μικροί στις Ακαδημίες δεν έχουν στόχο μόνο την νίκη αλλά να γίνουν σωστοί και δίκαιοι άνθρωποι.  Οι προπονητές προσπαθούν να μεταφέρουν στα παιδιά την αύρα του υγιή ανταγωνισμού.  Να εκπαιδευτούν, να αναπτυχθούν ποδοσφαιρικά... αλλά κυρίως και σαν άνθρωποι.  Μαθαίνουν από μικρή ηλικία για τον σεβασμό προς τον αντίπαλο χτίζοντας γερές βάσεις για το μέλλον ώστε μια μέρα να καταφέρουν να διακριθούν, έχοντας μακρύ δρόμο βελτίωσης μέχρι την κορυφή.  Οι μικροί αυτοί μπορούν να αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο.

Δείτε τις φωτογραφίες νικητών και ηττημένων που "δίνουν" χέρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

λκξ

κ,ξηκη

Μοναδικό προνόμιο για κάθε νέα εγγραφή στην Parimatch. Βάλε στην εγγραφή σου τον κωδικό CHRISTMAS20 και πάρε €20 για τα πρώτα σου στοιχήματα!

Γρηγορία Φραντζή