Περήφανοι στην Αγία Νάπα για τις Ακαδημίες τους

Περήφανοι στην Αγία Νάπα για τις Ακαδημίες τους

Δείτε την ανάρτηση της Αγίας Νάπας για της Ακαδημίες της μετά την ολοκλήρωση της σεζόν...

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τους μεγάλους…μικρούς μας

Mία αγωνιστική περίοδος γεμάτη πάθος, δύναμη, δυνατές συγκινήσεις αλλά και άγχος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις αγωνιστικές μας ομάδες, από το K-14 ως το K-19.

Eκτός από την ανάπτυξη και εξέλιξη των παικτών που είναι ζητούμενο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των ακαδημιών μας, ο στόχος που είχε τεθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος, η παραμονή στις ελίτ κατηγορίες των νεαρών στο κυπριακό ποδόσφαιρο για να συνεχίσει έτσι η ομάδα να αγωνίζεται στο ανώτατο επίπεδο όσον αφορά τις ηλικίες από 14 ετών μέχρι 19 αλλά και ταυτόχρονα να συνεχίσει η Αγία Νάπα να κρατάει ψηλά τη σημαία του ποδοσφαίρου σε αυτές τις ηλικίες σε ολόκληρη την επαρχία της Αμμοχώστου για μια ακόμα χρονιά. Παράλληλα με όλα αυτά είναι ζητούμενο οι ομάδες μας να παίζουν ωραίο σύγχρονο ποδόσφαιρο και να το συνδυάζουν με αποτέλεσμα, κάτι που έγινε πολλές φορές φέτος!!!

Η δουλειά που έκαναν ο Τεχνικός διευθυντής και τα προπονητικά επιτελεία όλων των ομάδων μας, το πάθος και η διάθεση που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και σίγουρα αυτό που αξίζει σε όλους είναι ένα πολύ μεγάλο χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση της ομάδας . 

Όλα όσα χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια γιγαντώνονται χρόνο με το χρόνο και το μήνυμα για την συνέχεια είναι ότι η Αγία Νάπα θα συνεχίσει να είναι στις ελίτ κατηγορίες των μικρότερων ηλικιών στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

#weareayianapafc #family #soccer #talent #cyprus #footbal #academies #ayianapa