Έγινε και αυτό... Απαγόρευση μετακίνησης σε Κ17!

Έγινε και αυτό... Απαγόρευση μετακίνησης σε Κ17!

Τιμωρία σε Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους σε αγώνα για την Κ17. Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς φιλάθλους, απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο!

*Καταγγελία κατά της Νέας Σαλαμίνας για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα  Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 περιόδου 2025-2026 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/07.12.2025 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς φιλάθλους, απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα  Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 περιόδου 2025-2026 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/07.12.2025 (10η αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς φιλάθλους, απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο.

Δείτε το SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Παναγιώτη Λουκά: