Επηρεάζεται το τουρνουά της Αγίας Νάπας/Παράπονα γονιών

Επηρεάζεται το τουρνουά της Αγίας Νάπας/Παράπονα γονιών

Υπάρχουν παράπονα από αναγνώστες μας-γονείς, για τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 Παίδων από το Σάββατο 8 Απριλίου για την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου.

Η μετάθεση της αγωνιστικής προκύπτει λόγω του επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού σεμιναρίου διαιτησίας CORE που θα γίνει μεταξύ 7-9 Απριλίου και θα λάβει μέρος μεγάλος αριθμός διαιτητών.

Το παράπονο των γονιών είναι πως με τη μετάθεση της αγωνιστική επηρεάζεται το τουρνουά της Αγίας Νάπας, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη το τουρνουά της Αγίας Νάπας. Οι γονείς κανόνισαν ήδη τις άδειες τους κτλ, για το συγκεκριμένο τουρνουά και έχει προκληθεί αναστάτωση από την απόφαση της ΚΟΠ να ορίσει την 16η αγωνιστική την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου. Το τουρνουά της Αγίας Νάπας είναι προγραμματισμένο για τις 9 με 13 του Απρίλη.