Καρμιώτισσα/Ρίχνει.. χρήμα στην Ακαδημία (Πάνε στο εξωτερικό)

Καρμιώτισσα/Ρίχνει.. χρήμα στην Ακαδημία (Πάνε στο εξωτερικό)

Κίνηση από την Καρμιώτισσα που αφορά τις Ακαδημίες της. Ξεχωριστό μπάτζετ για τις ανάγκες των ακαδημιών.  Άμεσα, νεαροί ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 

Αναλυτικά:

‼️Σημαντική Ανακοίνωση Ακαδημίες 𝗞𝗮𝗿𝗺𝗶𝗼𝘁𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗙𝗖

👉 Οι Ακαδημίες της ομάδας μας, αποτελούν, έναν σημαντικό πυλώνα του οργανογράμματος του club. Τόσο ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας, όσο και οι άνθρωποι που «τρέχουν» τα της Καρμιωτισσας έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και σε αυτόν το σημαντικό τομέα. Τα παιδιά μας, που αγωνίζονται στα κλιμάκια των ακαδημιών, είναι οι αυριανοί μας ποδοσφαιριστές 

🟠 Για αυτό το λόγο ανακοινώνουμε ότι για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό και διόλου ευκαταφρόνητο budget που θα δοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις ανάγκες των ακαδημιών μας. Τόσο σε στελέχωση, υλικοτεχνική υποδομή καθώς και στην αναβάθμιση των εμπειριών των μελλοντικών μας ποδοσφαιριστών. Τόσο της ομάδας μας αλλά και γιατί όχι της Εθνικής Κύπρου !!! 

🔸 Άμεσα, ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας θα μεταβούν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ προκειμένου να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μια καινοτόμα κίνηση για τα Κυπριακά Δεδομένα. Αυτή η κίνηση αποτελεί μόνο την αρχή !!!

Πολύ σύντομα θα δώσουμε και άλλες λεπτομέρειες !!! 

Με εκτίμηση, 
Karmiotissa FC #karmiotissafc 🧡