Ξεκίνησε το Camp της Λίβερπουλ στο ΓΣΠ (φώτος)

Close
Ξεκίνησε το Camp της Λίβερπουλ στο ΓΣΠ (φώτος)

Ξεκίνησε χθές Δευτέρα το καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας των πρωταθλητών Αγγλίας, Ευρώπης και Κόσμου στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Η άριστη κατάσταση του αχρησιμοποίητου για μήνες αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου του ΓΣΠ επέτρεψε στον Σύλλογο να το χρησιμοποιήσει για την Ακαδημία του και να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να προπονηθούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Οι δραστηριότητες του summer camp διεξάγονται όλες στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, όπου λαμβάνονται σχολαστικά  όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που απαιτούνται με θερμομετρήσεις, συνεχείς απολυμάνσεις χώρων και υλικών, χωρίς αποδυτήρια αλλά με όσα απαιτούνται στον αγωνιστικό χώρο και σε κλιματιζόμενες αίθουσες όπου παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια, γίνεται προβολή εκπαιδευτικών βίντεο με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Liverpool να επιδεικνύουν τεχνικές τους, καθώς και άλλα βίντεο και παρουσιάσεις από την μεγάλη ιστορία της ομάδας όπου στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης της Ακαδημίας διδάσκονται οι διαχρονικές αξίες της Liverpool, ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ - ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Γίνονται επίσης πάνω σε εβδομαδιαία βάση σεμινάρια σε θέματα οργάνωσης, καλής αθλητικής προετοιμασίας, σωστής διατροφής και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Τα σεμινάρια αυτά γίνονται από μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους τους στην Κύπρο.

Νέα για τις δραστηριότητες του camp έχουν ήδη αναρτηθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Liverpool στην Αγγλία όπου γίνεται ειδική αναφορά σε αυτό όπως και στο πρόγραμμα προσωπικής προπόνησης που εφαρμόστηκε σε παγκόσμια κλίμακα την εποχή του lockdown σε όλες τις ακαδημίες της Liverpool όταν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών αλλά και της πρώτης ομάδας μοιραζόντουσαν φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις τους στο σπίτι, ένα πρόγραμμα που έφτασε το 1,053,031 views στις 43 χώρες που δραστηριοποιείται η Ακαδημία.

Οι προπονήσεις στα πλαίσια του camp θα συνεχιστούν σε εβδομαδιαία βάση  μέχρι το τέλος Ιουλίου και μπορούν να συμμετάσχουν οποιαδήποτε παιδιά επιθυμούν άσχετα με το αν ανήκουν στην ακαδημία της Liverpool ή σε οποιαδήποτε άλλη.

Πληροφορίες και κρατήσεις - τηλ  22874052 - email : [email protected] - επίσης στο  lfc academy cyprus facebook page.

LIVERPOOL INTERNATIONAL ACADEMY CYPRUS