(Κ17 Πάφος-Σαλαμίνα) Πρόστιμα και αποκλεισμός τριών αγώνων

(Κ17 Πάφος-Σαλαμίνα) Πρόστιμα και αποκλεισμός τριών αγώνων

Αποκλεισμός τριών αγώνων από τον Αθλητικό Δικαστή στον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Κ17 για αντιαθλητική συμπεριφορά. Επίσης πρόστιμο στον γυμνασίαρχο της Πάφου για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Καταγγελία κατά του ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΚΟΛΩΤΑ, γυμνασίαρχου ΠΑΦΟΣ FC για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του κατά την διάρκεια του αγώνα (συμπεριφερόταν σαν φίλαθλος), κατά παράβαση του άρθρου 30 του Κεφαλαίου ΧΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023 στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία  Παίδων  Κ-17  A’  Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/19.11.2022 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά:
(α) της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου  γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΜΩΔΡΟΜΟΥ, προπονητή της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο στο 71ο λεπτό του αγώνα προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας (άσεμνες χειρονομίες), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες και πρόστιμο

στον αγώνα Ανώτατη Κατηγορία  Παίδων  Κ-17  A’  Φάση ΠΑΦΟΣ F C – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/19.11.2022 (8η αγωνιστική).

ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

-Έντονη αντίδραση από Νέα Σαλαμίνα/Πάει… στην ΚΟΠ (Δήλωση στο Kerkida)

-Πάφος-Νέα Σαλαμίνα/Τι σημειώθηκε στο Φύλλο Αγώνος

-"Έχουμε βίντεο, αν υπάρχει παράπτωμα από εμάς, πρώτα να επιληφθεί η Νέα Σαλαμίνα"