Ομόνοια 29Μ/Ολοκληρωμένο πρόγραμμα φυσικής αγωγής για νεαρούς

Ομόνοια 29Μ/Ολοκληρωμένο πρόγραμμα φυσικής αγωγής για νεαρούς

H Ομόνοια 29Μ ενημερώνει πως προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Camp Φυσικής Κατάστασης για νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη από 2002 μέχρι 2010 με στόχο τη βελτίωση της φυσικής ανάπτυξής τους.

Αναλυτικά.

Το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοιας 29ης Μαΐου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Camp Φυσικής Κατάστασης για νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη από 2002 μέχρι 2010 με στόχο τη βελτίωση της φυσικής ανάπτυξής τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη του αθλήματος σήμερα, η φυσική κατάσταση των αθλητών παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους στο παιχνίδι.

Επομένως, το Camp είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει τις φυσικές ικανότητες που βρίσκονται στη βάση των κύριων παραγόντων απόδοσης, όπως η επιτάχυνση και επιβράδυνση, η ταχύτητα, η ευκινησία κ.α.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν υπό την επίβλεψη πλήρως εξειδικευμένων αθλητικών επιστημόνων.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να συμμετέχετε στο Camp μας:

● Το πρόγραμμά μας επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων
● Καθώς όλος ο χρόνος θα αφιερωθεί σε προπονητικές παρεμβάσεις, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά το χρόνο τους για τη βελτίωση του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης
● Θα δοθεί προσοχή στη σωστή μηχανική στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και θα εξηγηθεί πώς αυτές οι νεοαποκτηθείσες δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν την απόδοση και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
● Θα διατεθεί επίσης χρόνος στη λήψη αποφάσεων και τη γρήγορη σκέψη
● Η αθλητική απόδοση των συμμετεχόντων θα αξιολογηθεί διεξοδικά κατά τη διάρκεια του Camp
● Διατηρούμε έναν μικρό αριθμό συμμετεχόντων ανά προπονητή, εξασφαλίζοντας ότι θα δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε ποδοσφαιριστή.