Την τρίτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Ομόνοια Κ14. Μεγάλη σε έκταση νίκη με 11-0 επί της Ένωσης μέσα στο Παραλίμνι!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε τον αγώνα με τους: Παναγιώτου, Παρασκευά, Χαρίτου, Χριστοφή, Αγγελή, Χριστοφόρου, Ζουλαφάκη, Βασιλείου, Αταλιώτη, Οζλέρ και Γιαννακού. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Θεοδώρου, Νικολαΐδης και Ιωάννου.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε στην ευρεία νίκη χάρη στα πέντε τέρματα του Παρασκευά, τα δύο του Χριστοφόρου και το ένα των Ζουλαφάκη, Αταλιώτη και Νκολαΐδη. Ένα γκολ προήλθε από αυτογκόλ.
Πλέον, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα και συντελεστή τερμάτων 23 υπέρ και 11 κατά. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (12/10) απέναντι στον Απόλλωνα εντός έδρας.