ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "Θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"

Close
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "Θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"

Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου της Ομόνοιας  U16 μίλησε στο γραφείο τύπου των "πρασίνων" για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα...

Η ενημέρωση της Ομόνοιας:

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο ακραίος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16, Κωνσταντίνος Βασιλείου, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας μας μέχρι στιγμής, την πορεία στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια.

«Μπορεί να μην είχαμε μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και υπό το πλάνο της Ακαδημίας ώστε να πάρουμε νίκες και να ανεβούμε βαθμολογικά», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να είμαστε σοβαροί και ετοιμοπόλεμοι σε κάθε αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα και θα μπορέσουμε στο τέλος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα.