Ομόνοια/Πλούσιες εμπειρίες από την επίσκεψη της ASPIRE (φώτος)

Close
Ομόνοια/Πλούσιες εμπειρίες από την επίσκεψη της ASPIRE (φώτος)

Η ακαδημία της Ομόνοιας αντιμετώπισε τις ομάδες Aspire του Κατάρ σε φιλικά παιχνίδια...

Η ενημέρωση:

Τρία φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τις ομάδες Aspire του Κατάρ έδωσαν την περασμένη εβδομάδα τρεις από από τις Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες U13, U14 και U15 μέτρησαν δυνάμεις απέναντι στη φημισμένη Ακαδημία που βρέθηκε στην Κύπρο μετά από πρόσκληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακαδημιών.

Τα «τριφυλλάκια» είχαν απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Τα αποτελέσματα, φυσικά, λίγη σημασία είχαν, μπροστά στις πλούσιες εμπειρίες που κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές μας μέσω των τριών φιλικών αγώνων.

Η Ακαδημία Aspire επέστρεψε στο Κατάρ πλήρως ικανοποιημένη από τον επαγγελματισμό και τη φιλοξενία που έτυχε από την Ακαδημία μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε ανάλογη πρόσκληση για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στο Κατάρ, την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Μάιο!

Η συνεργασία των δύο Ακαδημιών ενισχύει τον επαγγελματισμό και την προοπτική της Ακαδημίας μας και αποφέρει ευεργετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.

Η Ακαδημία Aspire έχεις στις τάξεις της νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως από την ήπειρο της Ασίας και εποπτεύεται από το Υπουργείο Αθλητισμού του Κατάρ. Στόχος της είναι αυτοί οι παίκτες να στελεχώσουν στο μέλλον την εθνική ομάδα της χώρας.