Ομόνοια/Τρεις νίκες και σχεδόν πρωταθλήτρια η Κ15

Ομόνοια/Τρεις νίκες και σχεδόν πρωταθλήτρια η Κ15

Ενημέρωση από την Ομόνοια για τις χθεσινές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα στα πρωταθλήματα Παίδων. Απολογισμός με τρεις νίκες και μία ήττα. Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Κ15. 

"Δράση με τέσσερις αναμετρήσεις είχαμε χθες (25/03) στα πρωταθλήματα Παίδων.

Στα πρωταθλήματα Παίδων Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14 οι ομάδες μας αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Απόλλωνα για την 14η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Η ομάδα U17 κέρδισε με 3-1 τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε ζωντανά από το OFC TV exclusive. Δύο τέρματα σημείωσε ο Χρίστου και ο Ευαγγέλου. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς.

Η ομάδα U16 κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλωνα με 4-2 και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς. Χατ τρικ σημείωσε ο Ιωάννου, ενώ το άλλο τέρματα πέτυχε ο Φούλιας.

Η ομάδα U15 κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα και παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 βαθμούς. Βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θέλει έναν βαθμό στους επόμενους τέσσερις αγώνες της για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Τα γκολ σημείωσαν οι Σάββα και Νεοκλέους.

Η ομάδα U14 ηττήθηκε με 1-2 από τον Απόλλωνα και βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 24 βαθμούς. Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε ο Χριστοφόρου".