Τοποθετήσεις του Υπεύθυνου Κλιμακίου Λεμεσού, Νίκου Νικολάου/ΟΜΟΝΟΙΑ

Close
Τοποθετήσεις του Υπεύθυνου Κλιμακίου Λεμεσού, Νίκου Νικολάου/ΟΜΟΝΟΙΑ

Ενημέρωση για το Κλιμάκιο της στη Λεμεσό από την Ομόνοια. Τοποθετήσεις από τον Υπεύθυνο του κλιμακίου, Νίκου Νικολάου... 

Στις 20 του Αυγούστου θα αρχίσει προπονήσεις για τη νέα σεζόν το Κλίμακιο της Ακαδημίας μας στη Λεμεσό. Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για ένα 10ήμερο και ακολούθως θα γίνει επιλογή 20-22 ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2008, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ομάδες και στις ηλικίες με παιδιά που γεννήθηκαν από το 2009 μέχρι το 2016 και τα οποία θα προπονούνται και θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Ο Υπεύθυνος και Προπονητής του Κλιμακίου, Νίκος Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας: «Στις 20 Αυγούστου αρχίζουμε προπονήσεις που θα είναι ανοιχτές για ένα 10ήμερο, ώστε όσα παιδιά θέλουν να περάσουν από δοκιμαστικά. Ακολούθως θα γίνει τελική επιλογή για την ομάδα, την οποία θα αποτελούν 20 με 22 παίκτες. Όσοι βρίσκονταν από πέρσι μαζί μας ακολούθουν πρόγραμμα για την τεχνική τους κατάρτιση κατά τη διάρκεια της διακοπής, ενώ δώσαμε και δύο φιλικούς αγώνες».

Ακολούθως, ο κ. Νικολάου μίλησε για τους στόχους των ομάδων μας: «Το αποτέλεσμα δεν είναι ο πρώτιστος στόχος για εμάς. Τα παιδιά θα πρέπει να βελτιωθούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τις προπονήσεις και τους αγώνες. Μακριά από το άγχος και την πίεση για να μπορέσουν να αφομοιώσουν όσα περισσότερα γίνεται».

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά (εκτός Πέμπτης) στο γήπεδο του Ερμή Πολεμιδιών, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή.