Μια ξεχωριστή και σίγουρα αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Nikki Coerver (ηλικιακή κατηγορία 2016), οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα και έδωσαν τρεις δυνατούς φιλικούς αγώνες απέναντι στις ακαδημίες των τριών μεγάλων ελληνικών ομάδων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά παιχνίδια και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι μικροί ποδοσφαιριστές ανέδειξαν το ομαδικό τους πνεύμα, το ήθος τους αλλά και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους, στοιχεία που αποτελούν βασικές αξίες της ακαδημίας.
Την αποστολή συνόδευαν ο Διευθυντής της ακαδημίας Μάριος Παπαβασιλείου και ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Νικολάου, οι οποίοι καθοδηγούν καθημερινά τα παιδιά τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο.
Στην αποστολή και γονείς των παιδιών οι οποίοι επίσης απόλαυσαν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.
Το ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και την εμπειρία της εταιρείας MAX.